Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na aanrijden meisje (13)

Toegevoegd: 31-01-2014, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdag een 13-jarig meisje gewond geraakt toen ze werd aangereden door een auto. De bestuurder hiervan is na de botsing doorgereden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur op de Sir Winston Churchilllaan. Het meisje, afkomstig uit de gemeente Veere, fietste in de richting van de school toen ze werd ingehaald door een haar van achteren naderende auto. Deze grijze Nissan Micra kwam hard langsrijden en tijdens het passeren raakte de auto de fiets van het meisje.

De 13-jarige kwam door de botsing midden op de weg ten val. Het meisje raakte hierdoor lichtgewond en haar fiets raakte beschadigd. Met behulp van enkele vriendinnen en klasgenoten is zij vervolgens lopend naar school gegaan. Het meisje heeft later aangifte gedaan bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (31-1-2014 om 17:19)
Veel sterke aan de meisje, ik hoop dat de bestuurder meld zich bij de politie. Maar ik vraag mij hoeveel Nissan Micras zijn er hier in de regio.
Snuif (31-1-2014 om 16:52)
Meisje fietste zo te lezen midden op de weg met haar vriendinnen, lees: in rijen van 2,3,4 dik zonder te malen om hinder voor anderen of gevaar voor zichzelf. Zoals helaas zo veel gebeurt!!! Asociaal en erg dom. Niet goed te praten dat iemand hard rijdt/ doorrijdt, maar wat n stumperds om te gaan slachtofferen als een keertje misgaat waar iedereen al jaren om schijnt te willen vragen.
Elly (31-1-2014 om 16:18)
Zulke mensen mogen van mij tegen de dikste boom rijden,geen medelijden met zulke ratten.sterke voor dat meisje.
peter (31-1-2014 om 16:09)
nou zo,n auto is zo gevonden, en hem eens raken kijken of hij dat ook prettig vindt, en dan ook weg rijden, wat een eikel, hopen dat ze hem gauw vinden, maar dat zal niet zo moeilijk zijn denk ik.
Home (31-1-2014 om 15:46)
Viezeriken weg rijden terwel er iemand op straat ligt,hoe laf kan je wezen,als de bestuurder zijn EIGEN kind er lig zou hij ook door rijden denk het wel dan ben je een lafe vader of moeder..... hopen dat die gepakt word ik kijk graag mee vanavond om de micra op tesporen,sterkte aan het meisje
mozes (31-1-2014 om 15:35)
Weer zo' n lafbek, die het lef niet heeft te stoppen. Niet alleen fietsers en voetgangers zijn zwakke weggebruikers, sommige automobilisten zijn ook zwak, altijt een grote mond, maar niet het lef toe te geven als ze een ongeluk veroorzaken. Ze moeten doorrijders harder straffen.
Cookie-instellingen beheren