Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje van de weg A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 01-02-2014, 10.46 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 is zaterdagmorgen ter hoogte van Heinkenszand een bestelbusje van de weg geraakt. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurd even voor 10.00 uur op de rijbaan van Vlissingen richting Bergen op Zoom. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om het busje weer op de weg te takelen.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slachtoffer (1-2-2014 om 13:10)
nou bij deze ik had zicht op de weg zat niet met mijn telefoon te spelen of andere dingen tedoen ik verloor de grip op de weg en verloor de macht over het stuur ik heb nog geluk gehad dat ik niet over de kop was gegaan dit is mijn eerste ongeluk vind het een beetje jammer van deze reacties er zijn ook nog automobilisten die wel op de weg lette het had iedereen kunne overkomen.
Reed er langs (1-2-2014 om 13:03)
Was geen bestelbusje maar zo'n 18 kuubs wagen met laadklep. Ter plaatse harde zijwind en een nat wegdek. Wellicht in een slip geraakt door de zijwind en in de berm terecht gekomen en uiteindelijk achterwaards van het talud afgeschoven. Stond gelukkig nog op zijn wielen!
henritte (1-2-2014 om 12:32)
Ben het helemaal met Wisse eens. Je ziet zo vaak automobilisten iets anders doen autorijden. Zelfs een krant, boek op het stuur!!En als er wat gebeurd, auto tegen een boom, in de sloot etc. heet het "onbekende oorzaak`We zijn niet gek hoor! Over het ongeval met de bus, ligt er nog een auto op zijn kop!?
jcrnvs (1-2-2014 om 12:23)
Hallo meneer of mevrouw Wisse, wat heeft deze reactie te maken met dit bericht? Heeft u het dan zien gebeuren?
Wisse (1-2-2014 om 11:35)
ik zou zeggen, let eens op de weg voor U en niet duizend en één andere dingen doen.
Cookie-instellingen beheren