Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand verwoest klaslokaal Kapelle

Toegevoegd: 02-02-2014, 01.57 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een grote uitslaande brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag een noodlokaal bij christelijke basisschool 't Honk in Kapelle volledig in de as gelegd.
 
De brand aan de Ver der Biltlaan werd rond 00.05 uur ontdekt. Binnen korte tijd werd er opgeschaald naar grote brand. Drie tankautospuiten en een ladderwagen werden ingezet om de brand te bestrijden.
 
Bij aankomst van de brandweer was de brand volledig uitslaand. Er werd dan ook direct ingezet op het voorkomen van uitbreiding naar het naastgelegen schoolgebouw. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was de brandweer het vuur rond 00.45 uur meester. Het noodlokaal ging volledig in vlammen op en is niet meer bruikbaar. De school bleef gespaard.
 
De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (2-2-2014 om 10:18)
Ene brand na de andere brand in zeeland wedden dat het in overgrootste deel brandstichting in het spel is
Cookie-instellingen beheren