Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrachtwagen verliest lading op tunnelweg

Toegevoegd: 04-02-2014, 09.48 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - Op de Westerscheldetunnelweg, tussen het tolplein en de westbuis van de Westerscheldetunnel, heeft het verkeer vanmorgen enige tijd last gehad van vertraging.

Even na 08.00 uur verloor een vrachtwagen op de Westerscheldetunnelweg een lading betonblokken. Mogelijk raakten hierdoor ook enkele personenauto's beschadigd. Er was tijdelijk maar één rijstrook beschikbaar voor het verkeer in de richting van Terneuzen. Hierdoor ontstond filevorming tussen het tolplein en de westbuis van de tunnel. Ook tussen de kruising met de Bernhardweg-West en het tolplein was dit het geval.

Een bergingsbedrijf heeft meerdere auto's afgetakeld. Meer informatie is op dit moment nog niet bekend.  


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (4-2-2014 om 19:16)
Amai, kom jij van mars? hahahaha
zeeuw (4-2-2014 om 19:07)
Amai, wat een vreselijk lompe opmerking zonder vrachtwagens rij jij geen auto en eet je niks is er geen winkel open enz. Ik snap niet dat ze zo een domme reactie plaatsen. Wat een niveau! !
truck (4-2-2014 om 18:29)
@ amai-ronny en alle andere nuttelozen als wij als chauffeurs niet meer rijden dan is er geen eten meer in de winkel dan kan je niet meer tanken kunnen er geen woningen meer gebouwd worden kan je niet meer in een nieuwe auto rijden! ga zo maar door jullie denken echt niet na he voor dat je wat type hiero!
johan (4-2-2014 om 14:22)
@Adri: helemaal niet ondoordacht, ik ben het helemaal met Jos eens. Erg frustrerend want als er iets is gebeurd kan je niet even omrijden.
ouddorp (4-2-2014 om 13:44)
Het kan ook met personenwagens of touringscars gebeuren.niet alleen met vrachtwagens
amai (4-2-2014 om 13:43)
beter is totaal verbod voor vrachtwagens voor altijd,valt er ook niets op de weg
Cookie-instellingen beheren