Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers aangehouden in Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2014, 20.33 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Na een melding van een alerte getuige hebben agenten vrijdagmiddag rond 12.00 uur twee mannen van 29 en 49 jaar oud aangehouden voor een woninginbraak.

De getuige meldde dat een man rond een woning aan de Laan van Othene rond zou lopen. Ook zou er in de buurt een onbekende auto geparkeerd staan. De melder vond het verdacht.

Agenten die aankwamen controleerden de auto waarin een man achter het stuur zat. Deze voldeed niet aan het signalement van de melder. Daarom gingen de agenten verder. Even later werden de dienders aangesproken door een voorbijganger. Hij vertelde dat er twee verdachte mannen bij de auto hoorden. De agenten gingen terug en zagen de tweede man (die wel voldeed aan het signalement) in de auto stappen.

De auto reed weg en werd gevolgd door de agenten. Zij lieten de wagen op de Laan van Othene stoppen. De tweede man bleek op de achterbank te liggen. Beide mannen werden aangehouden. In de auto werd de buit van een woninginbraak aangetroffen en inbrekersgereedschap. 
De auto werd in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnny (8-2-2014 om 15:43)
Gelijk hun handen afkappen!!!! Vuile vieze kakkerlakken!!!!
franky (8-2-2014 om 04:31)
Dus de burger levert weer beter speur- en observatiewerk af dan de politie...
rudy (7-2-2014 om 23:36)
Ik ben zo blij met me alarm systeem. Tegenwoordig komen ze niet in de nacht maar gewoon op klaar lichte dag. Ik heb een systeem van dr security en zou het iedereen aanraden.
Cookie-instellingen beheren