Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke ravage na crash politieauto

Toegevoegd: 09-02-2014, 05.38 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een politieauto zwaar beschadigd na een ongeval op de Paul Krugerstraat.

De politieauto reed over de Paul Krugerstraat in de richting van de keersluisbrug toen het bij de kruising met de Irislaan fout ging. In een flauwe bocht verloor een agent de macht over het stuur en reed met hoge snelheid recht door de middenberm om vervolgens op de andere weghelft tot stilstand te komen tegen een geparkeerde auto.

Tijdens de aanrijding werd ook een lantaarnpaal omver gereden. Deze kwam onder de politieauto terecht. Meerdere personenauto's liepen schade op. Of er bij het ongeluk gewonden zijn gevallen is niet bekend. Ook de oorzaak van de crash is niet bekend. Wel werd een flinke ravage aangericht.

Zie ook:
- Politieauto crashte na achtervolging (09-02-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chefke (13-2-2014 om 15:08)
Het gaat de laatste tijd goed met ongevallen waar een politie auto bij betrokken is. ik geloof de 3e in 2 maanden.
loup (13-2-2014 om 11:43)
Dus voor alle mensen die denken dat de "werkende" politie mensen in kwestie niet kunnen rijden...........F1 coureur Vettel. Vliegt ook nooit uit de bocht.... of misschien ook wel????? Houd zulk soort commentaar voor u. Fouten worden gemaakt..... door iedereen.
Annie (12-2-2014 om 23:47)
@Wim dat geloof je zelf. Als er met de politieagent achter het stuur iets was gebeurd dan had dit in het bericht gestaan. Het is gewoon weer een domme actie van de politie Zeeland. Sommige van hun denken dat ze alles kunnen maken in dat blauwe pak. Misschien moeten bij hun ook de opleidingseisen maar eens verhoogd worden.
wim (11-2-2014 om 18:57)
Pas op als je niet weet waardoor zoiets gebeurd is, er kunnen verschillende oorzaken wezen waardoor zoiets gebeurd, ze kunnen wat gezien hebben waardoor ze de snelheid hebben opgevoerd, maar zou kunnen dat de politie achter stuur wat is overkomen, wat later uit zou kunnen komen.
F (10-2-2014 om 11:38)
Tja zo'n Touran heeft nou eenmaal niet de wegligging van een porsche..
Sjors (10-2-2014 om 11:29)
Allemaal potentieel criminelen die zo reageren op de politie, dat is wel duidelijk.
Cookie-instellingen beheren