Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 116 km
-->

Gewonde na zware aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2014, 18.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeluk in Middelburg is zondagmiddag een 28-jarige man, passagier van een personenauto, uit de gemeente Reiemerswaal gewond geraakt. De 29-jarige bestuurster uit Vlissingen moest ter controle mee naar het ziekenhuis. 

Het ongeval vond rond 17.50 uur plaats op de Torenweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van een personenauto de controle over het voertuig kwijt en botste tegen een boom. Gelijk na de melding werd de hulp opgeroepen van een traumahelikopter, deze is niet meer ingezet. Ook de brandweer is met spoed ter plaatse gekomen.

De politie heeft na het ongeval de weg afgesloten voor sporenonderzoek. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend. Het verkeer is ter plaatse omgeleid.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rijtocheensrustig (10-2-2014 om 11:59)
Tsjonge, die auto's van tegenwoordig kunnen ook niets meer hebben. Wat een schade, en dat al met 50 per uur.
marco (10-2-2014 om 10:57)
aan de foto's te zien is deze auto echt niet te hard gegaan ....
loesj (10-2-2014 om 09:44)
@ slowrider, ik denk dat je gelijk hebt, kan ook niks anders bedenken, je knalt toch niet zomaar tegen boom, sommige denken dat ze allemachtig goed zijn, en nooit wat overkomt.
Wouter (10-2-2014 om 09:31)
@SlowRider, Lijkt mij een zeer heldere, accurate analyse. Sneu, maar kan er weinig medelijden voor opbrengen.
medeweggebruiker (10-2-2014 om 09:10)
Zozo, zijn wel erg veel mensen die opeens weten dat je daar juist net van 60 naar 50 gaat.. En dan als je dit ziet is ook de logische eerste reactie 'die is te hard gegaan' moet plaatsen.. Was je erbij? Lekker makkelijk hoor van achter je beeldscherm de ongevallen deskundige uithangen. Sterkte voor de bestuurder en familie!
R (10-2-2014 om 08:23)
Kan niets anders zeggen , dan weer een wegpiraat van de weg dankzij zichzelf.
Cookie-instellingen beheren