Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km
-->

Gewonde na zware aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2014, 18.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeluk in Middelburg is zondagmiddag een 28-jarige man, passagier van een personenauto, uit de gemeente Reiemerswaal gewond geraakt. De 29-jarige bestuurster uit Vlissingen moest ter controle mee naar het ziekenhuis. 

Het ongeval vond rond 17.50 uur plaats op de Torenweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van een personenauto de controle over het voertuig kwijt en botste tegen een boom. Gelijk na de melding werd de hulp opgeroepen van een traumahelikopter, deze is niet meer ingezet. Ook de brandweer is met spoed ter plaatse gekomen.

De politie heeft na het ongeval de weg afgesloten voor sporenonderzoek. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend. Het verkeer is ter plaatse omgeleid.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (10-2-2014 om 05:23)
Zonde van die bomen,de vellen er af zullen ook wel pijn hebben.
Thommy (9-2-2014 om 23:40)
Even raden ,,,,!!!!! Als iedereen het zo goed weet waarom gaan jullie dan nie bij de politie werken !!!!! Trieste figuren ! Toevallig is het allemaal anders gegaan , het zou zomaar kunnen !!!!
souburger (9-2-2014 om 22:49)
gellukig geen fietser geschept of een voetganger of een kind,had ook kunnen gebeuren.dit kan niet met 50 maar met 100 km,ze rijden als gekken ook in woonwijken elkedag weer het zelfde.
SlowRider (9-2-2014 om 22:25)
Even raden...combinatie van te hard rijden, evt. nog op je telefoon kijken, in de berm rijden, terugsturen, in de slip raken, en zo in de andere berm tegen een boom tot stilstand komen. Het zou zomaar kunnen...
laferte (9-2-2014 om 21:56)
Das echt wel harder gegaan dan 50 te hard door de versmalling gegaan en controle verloren.
m (9-2-2014 om 21:27)
Op deze weg mag je inderdaad maar 50, toch word hier zeer regelmatig veel te hard gereden! Of dat in dit geval ook zo was weet ik niet maar dit zou dan de zoveelste zijn die door te hard rijden een ongeluk krijgt of veroorzaakt. Sterkte voor de bestuurder en familie!
Cookie-instellingen beheren