Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km
-->

Gewonde na zware aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2014, 18.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeluk in Middelburg is zondagmiddag een 28-jarige man, passagier van een personenauto, uit de gemeente Reiemerswaal gewond geraakt. De 29-jarige bestuurster uit Vlissingen moest ter controle mee naar het ziekenhuis. 

Het ongeval vond rond 17.50 uur plaats op de Torenweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van een personenauto de controle over het voertuig kwijt en botste tegen een boom. Gelijk na de melding werd de hulp opgeroepen van een traumahelikopter, deze is niet meer ingezet. Ook de brandweer is met spoed ter plaatse gekomen.

De politie heeft na het ongeval de weg afgesloten voor sporenonderzoek. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend. Het verkeer is ter plaatse omgeleid.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (9-2-2014 om 19:58)
Dit is toch een 50km weg?
jans (9-2-2014 om 19:45)
echt uniformiteit stralen ze niet uit bij de politie in Zeeland. Iedereen draagt een andere broek, geen gezicht! neem een voorbeeld aan de andere korpsen!!!
Cookie-instellingen beheren