Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Veel rook bij brand Middelburg

Toegevoegd: 18-02-2014, 12.36 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In de Middelburgse binnenstad heeft aan het einde van de morgen brand gewoed in een schuurtje achter een woning. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling.

De brandweer werd omstreeks 11.45 uur met spoed ter plaatse gestuurd naar het brandadres aan de Penninghoek. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer wist een gasfles die in het schuurtje stond veilig te stellen.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
a.g.vluggen (19-2-2014 om 14:18)
De oorzaak van dit soort branden wordt misschien wel gevonden , maar niet openbaar bekend gemaakt. Wanneer de zaak moedwillig in de fik is gezet, leidt dat tot onrust in de omgeving. Oorzaak "kortsluiting" geeft ook te denken.
RFM (18-2-2014 om 13:06)
Verdacht dichtbij die auto en scooter brand van een tijdje terug.
Cookie-instellingen beheren