Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onruststokers opgepakt op station

Toegevoegd: 23-02-2014, 10.58 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zaterdagavond zijn op het station in Goes aan de Lijnbaan drie jongeren aangehouden nadat een groep zeer vervelend en luidruchtig was toen ze met de trein mee wilden.

Rond middernacht werd bij vertrek van de laatste trein richting Vlissingen de orde verstoord door ongeveer twintig jongeren. Bij aankomst van de trein besloot de Nederlandse Spoorwegen om de onruststokers niet mee te nemen. De groep is uit de trein verwijderd.

Op het perron bleven de jongeren vervelend en wilden niet weggaan. Agenten hebben met behulp van hun wapenstokken en een politiehond de groep verwijderd, waarbij enkele jongeren klappen kregen. Er werden drie jongemannen aangehouden voor baldadigheid omdat zij tegen een fiets schopte, het niet voldoen aan een bevel om te vertrekken en voor belediging.

Het gaat om twee jongens van 16 jaar uit Arnemuiden en Nieuw en Sint Joosland en een 17-jarige jongeman uit Arnemuiden. Op het politiebureau bleek dat de jongeren, ondanks hun leeftijd, een behoorlijke hoeveelheid alcohol hadden gedronken. De jongeren zijn gehoord. In de loop van de nacht mochten ze het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem76 (24-2-2014 om 05:54)
goed gehandeld door de politie. je moet het echt bont maken als je de toegang tot de trein wordt ontzegd. zuipen--en dan herrie schoppen? dan ben je zelf schuld aan de gevolgen. en dan klagen dat ze echt niets deden? de politie slaat je niet omdat ze het leuk vinden. lopend naar huis sturen. de ouders aanspreken op het misdragen van hun kroost. 16 en 17 jaar? snotneuzen die in bed horen en niet in een kroeg.
anoniem (23-2-2014 om 21:34)
de enige zwijnen uit dit verhaal zijn de agenten, ik was er bij, we zongen wat in de trein na een avondje stappen, en ineens moesten we de trein uit en werden met stokken geslagen en bijna gebeten door honden, we moesten maar uitzoeken hoe we thuis kwamen zeiden ze, jullie moeten je schamen !
goes (23-2-2014 om 20:48)
de enige zwijnen in dit verhaal zijn die jongens zelf, als je 16/17 bent weet je heus wel hoe je je moet gedragen goed gedaan politie, doen ze eindelijk eens wat is het weer niet goed! en ouders....... voed je kind eens fatsoenlijk op!
jan (23-2-2014 om 18:15)
maakt niet uit : wie niet horen wil moet maar voelen, dat was vroeger ook zo, maar nee nu mag er niets meer , jongens willen jullie alstublieft het perron verlaten, nee goede gehandeld van de politie, kijken wie er de baas is
Jack (23-2-2014 om 16:38)
Ik mag hopen dat de ouders een klacht indienen bij Opstelten en niet bij de korpsleiding of officier van justitie want daar schieten ze niets,het is puur kindermishandeling en niets anders.deze agenten moeten zich kapot schamen.
anoniem (23-2-2014 om 15:05)
Deed niks werd trein uitgesmeten vroeg ofze nornaal konden doen werd op de grond gegooid door meerdere polities, toen ik al geboeid was bleven ze met stokken slaan. Zo is de politie hier endan ook nog een boete krijgen
Cookie-instellingen beheren