Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onruststokers opgepakt op station

Toegevoegd: 23-02-2014, 10.58 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zaterdagavond zijn op het station in Goes aan de Lijnbaan drie jongeren aangehouden nadat een groep zeer vervelend en luidruchtig was toen ze met de trein mee wilden.

Rond middernacht werd bij vertrek van de laatste trein richting Vlissingen de orde verstoord door ongeveer twintig jongeren. Bij aankomst van de trein besloot de Nederlandse Spoorwegen om de onruststokers niet mee te nemen. De groep is uit de trein verwijderd.

Op het perron bleven de jongeren vervelend en wilden niet weggaan. Agenten hebben met behulp van hun wapenstokken en een politiehond de groep verwijderd, waarbij enkele jongeren klappen kregen. Er werden drie jongemannen aangehouden voor baldadigheid omdat zij tegen een fiets schopte, het niet voldoen aan een bevel om te vertrekken en voor belediging.

Het gaat om twee jongens van 16 jaar uit Arnemuiden en Nieuw en Sint Joosland en een 17-jarige jongeman uit Arnemuiden. Op het politiebureau bleek dat de jongeren, ondanks hun leeftijd, een behoorlijke hoeveelheid alcohol hadden gedronken. De jongeren zijn gehoord. In de loop van de nacht mochten ze het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (23-2-2014 om 14:47)
Ik begrijp het commentaar op het politie optreden niet. Als een conducteur je weigerd in zijn trein zal hij daar een reden voor hebben. Als het dan daarna nodig is dat de politie de wapenstok trekt EN met de politiehond komt dan heb je gewoon te luisteren. De jeugd moet eens wat meer respect hebben voor de politie..!! Ik heb vroeger ook genoeg uit gevreten en als je politie er wat van zei dan luisterde je gewoon en ging je weg. Helaas is dit tegenwoordig niet meer zo omdat de jeugd geen respect heeft voor de politie. En ja dan kan je klappen verwachten en als je pech hebt een of meer beten van de hond. Ik zeg Politie., Goed bezig.!
Linda (23-2-2014 om 14:28)
Ik mag niet oordelen maar hoogstwaarschijnlijk zal er wel weer eens alcohol in het spel zijn. Misschien een idee deze maatschappelijke geaccepteerde harddrugs eens te verbieden! Ooit last gehad van iemand die een joint gerookt heeft? Alle drug hoppa weg met al die troep!!!
Maakt niet uit (23-2-2014 om 13:54)
hmmm als ze mij zouden weigeren zou ik ook niet weggaan en w8en op de volgende trein .... je hebt tenslotte betaalt voor het kaartje dus heb je het recht om mee te rijden .... nu als een conducteur je niet mee wilt hebben is dat goed en zijn recht .... maar dan als een stelletje randdebielen (de politie) maar op een stel kinders in gaan meppen ..... lijkt america wel tegenwoordig ..... Welcome in de Era van politie staat!
Jan (23-2-2014 om 13:45)
en deze vervelende jongetjes moeten zondags weer braaf in de kerk zitten, ze moesten hun energie toch ergens kwijt? Het is alom bekend dat het elk weekend plaats vindt.....
Elly (23-2-2014 om 13:37)
De politie zijn in feiten echte zwijnen om op kinderen in te slaan met wapenstokken,de agenten denken echt nu,dat ze heel wat zijn in dat uniform. Ze hebben vroeger nooit wat uitgehaald zeker.
Michelle (23-2-2014 om 11:27)
Toch wel lopend naar Arnemuiden gestuurd!!!!!
Cookie-instellingen beheren