Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij ernstig ongeval A58

Toegevoegd: 23-02-2014, 16.44 uur - Update: 23-02-2014, 17.47 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Op de A58 bij Oost-Souburg heeft vanmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een 24-jarige man uit Oost-Souburg gewond.

Het ongeval gebeurde iets na 15.00 uur op de rijbaan in de richting van Middelburg naar Vlissingen. Een personenauto was van de weg afgeraakt en een stuk verderop op zijn kant in de bossen terechtgekomen. Er werden twee ambulances, meerdere brandweervoertuigen en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De helikopter landde vlakbij het ongeval.

De persoon was zelf uit  zijn voertuig geklommen en is daarna door ambulancepersoneel behandeld. Hij had verwondingen over zijn hele lichaam en werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval en werd over één rijstrook geleid.

De man verklaarde dat hij te hard reed en daarom uit de bocht vloog. Nadat bergingsbedrijf Kuzee het voertuig had geborgen, was de weg weer volledig open. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (26-2-2014 om 22:49)
Inderdaad. Sterk punt, Jan. Je telt hier weer eens zo 'n 8 á 10 brandweermannen, die met hun handen in hun zakken staat te kijken hoe een (in dit geval) overbodige traumahelicopter landt. Want wat is het een mooi gezicht, dat opwaaiende gras! Terwijl het bergen van de auto, het zwaarste werk, door 2 man gedaan wordt. En zelfs al zou er een slachtoffer uit een auto moeten worden geknipt, heb je dan aan 4 brandweermannen niet genoeg?
lia (26-2-2014 om 11:06)
Och lekkere bocht als het stil is kan je 220 rijden lees ik. Ook nog geen verstand in zijn lijf denk ik dan. Trek maar een nummertje je bent de volgende dan..........Dat idiote rijgedrag van die gasten. En niks zielig ze doen het zichzelf aan......................gelukkig geen andere bestuurder erbij betrokken alleen de schrik van het zien is al erg genoeg.
j.s. (24-2-2014 om 15:03)
hij reed ons ter hoogte van de Golfbaan bijna van de weg! Dat is nog niet in de bocht? En dan nog, geen verstand.
jk (24-2-2014 om 12:26)
nou als er geen verkeer is bv snachts dan kan je best 220 rijden,het blijft een leuke bocht :P
j.s. (24-2-2014 om 10:38)
Uiteraard verklaring afgegeven aan politie, wat had er kunnen gebeuren. De schrik zit er nog goed in, slecht van geslapen.
Kees (24-2-2014 om 10:18)
Jammer he Jan, dat het er soms zo oneerlijk aan toe gaat in Nederland. Wat mij betreft gooien ze het rijbewijs van deze meneer in de shredder. En aan alle getuigen: Gefeliciteerd dat u het overleefd hebt!
Cookie-instellingen beheren