Schoorsteenbrand Scheldestraat Goes

Toegevoegd: 01-03-2014, 16.35 uur

De brandweer heeft het rookkanaal gereinigd.
De brandweer heeft het rookkanaal gereinigd.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een woning aan de Scheldestraat in Goes heeft zaterdagmiddag een schoorsteenbrand gewoed. Niemand raakte gewond.

De brand werd rond 15.10 uur ontdekt. De Goese brandweer rukte uit met een tankautospuit en een ladderwagen. De brandweer heeft het rookkanaal gereinigd en wat materiaal afgeblust.

De brand was na drie kwartier onder controle.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
waar rook is, (2-3-2014 om 10:09)
Hadden ze de schorsteen maar moeten laten vegen, voor dit keer ben ik het eens met de wat gierige reacties altijd hier die mekkeren over geld. de bewoner moet alle kosten maar vergoeden. want dit is geen ongeluk of ongeval, maar overduidelijk onverantwoordelijk gebruik en verwaarlozing waardoor nota bene de omgeving wordt blootgesteld aan levensgevaar. die verdienen dus geen gratis service op kosten van een ander ! en dan te bedenken dat ze zelf stoken om goedkoop af te zijn.