Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Winkeldief ook verdacht van witwassen

Toegevoegd: 19-03-2014, 13.09 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Dinsdagavond is een winkeldief aan de Mortiereboulevard in Middelburg aangehouden. Hij probeerde een mobiele telefoon te stelen. Van de man is 2.200 euro in beslag genomen.

De 51-jarige man uit Goes werd rond 19.30 uur in de winkel betrapt. De man had de telefoon uit de verpakking gehaald en in de winkel verstopt. Hij werd aangehouden en aan de politie overgedragen. Hij is ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd.

De man bleek een flink geldbedrag bij zich te hebben, mogelijk crimineel verkregen geld. Hij moet nu aantonen hoe hij legaal aan dat geld is gekomen, anders blijft het in bezit van justitie. De man heeft woensdag te horen gekregen dat hij langer in hechtenis blijft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goed bezig (19-3-2014 om 16:33)
51 jaar en op rooftocht. Dan heb je het niet ver geschopt in je leven. Triest! Vooropgesteld dat een telefoon onverpakt in een winkel verstoppen wijst richting een toekomstige diefstal, je bent pas een dief op het moment dat je ermee naar buiten loopt.
G (19-3-2014 om 15:44)
Mobiel gaan jatten uit de winkel, maar wel geld op zak hebben!! Hoe heb je de lef om zo iets te flikken.
huh (19-3-2014 om 15:30)
Witwassen zonder betalen?
Vlissinger (19-3-2014 om 13:50)
Jahoor, Flink geld bij hebben is meteen crimineel, hij heeft vast ook een een plantage, handelt in vrouwen en perst mensen af. kom op! doe nou eens iets nuttigs :( ik word zo moe van dat gedoe hier.
Cookie-instellingen beheren