Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Onderzoek brand Terneuzen hervat

Toegevoegd: 21-03-2014, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De recherche heeft zojuist in Terneuzen het onderzoek hervat naar de brand waarbij vannacht iemand om het leven kwam en twee anderen gewond raakten.

De brand aan de Axelsestraat werd vannacht rond 23.45 uur ontdekt.  Drie blusploegen en een hoogwerker werden ingezet om de brand te bestrijden. Toen de brandweer arriveerde was de brand inmiddels uitslaand. Rond 01.10 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Het pand liep grote schade op en een medewerker van Salvage is ingeschakeld om te helpen met het afhandelen van de schade.

Een 54-jarige man uit Terneuzen liep brandwonden op aan zijn gezicht en handen. Een andere Terneuzenaar (46) was vanaf de zolderverdieping uit het raam gesprongen. Hij heeft zijn schouder gebroken. De mannen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer met de brandwonden is in het ziekenhuis opgenomen. De andere man heeft na behandeling het ziekenhuis verlaten.

Een derde persoon werd lange tijd vermist. Rond 01.30 uur bleek dat deze persoon zich inderdaad nog in het pand bevond. Het slachtoffer was al overleden. De politie kan nog niet zeggen om wie het gaat. Wel laat men weten dat het vermoedelijk een bewoner betreft.

Het onderzoek wat nu is hervat richt zich onder meer op de oorzaak van de brand. Die is nog steeds niet exact duidelijk. Een hoogwerker van de Terneuzense brandweer is opgeroepen om de recherche te ondersteunen bij het onderzoek.

Zie ook:
- Dode en gewonden bij grote brand Terneuzen (21-03-2014)
- Dossier 'Fatale branden in Zeeland'


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mnrstuiterbal (26-3-2014 om 01:14)
Rest in peace willlem xD
claudia (25-3-2014 om 23:46)
Voordat jullie je commentaar plaatsen sta er dan ook even bij stil dat die mensen familie en kinderen hebben. Zij die zonder zonden zijn werpen de eerste steen
limburg (23-3-2014 om 00:17)
renata woon jij in terneuzen weet jij alles of wil jij alles weten
Renata (22-3-2014 om 20:02)
Ok. Is er nog iets dat nĂ­et gebeurd in Terneuzen?
Ad. (22-3-2014 om 13:38)
na wat er vandaag in de krant staat word het voor iedereen wat duidelijker al blijft het natuurlijk een trieste zaak en laten we desondanks blij zijn dat het hierbij is gebleven want het had veel slechter kunnen aflopen.
Ronald (22-3-2014 om 13:27)
Wat een gemene commentaren van sommige mensen, de niet weten dat een verslaving een ZIEKTE is ! Het kan iedereen overkomen om verslaafd te worden en probeer als verslaafde maar eens uit die neergaande spiraal te geraken, zonder hulp ! Veel sterkte voor de medebewoners en de naaste buren. Ronald (ex - alcoholverslaafde, maar al 8 jaar clean !)
Cookie-instellingen beheren