Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Bouwkeet uitgebrand in Arnemuiden

Toegevoegd: 26-03-2014, 21.49 uur
De bouwkeet stond gestald op een parkeerterrein aan de Korenbloemlaan.
De bouwkeet stond gestald op een parkeerterrein aan de Korenbloemlaan.
© Foto: Rens Marijs
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is woensdagavond een bouwkeet volledig in vlammen opgegaan. Overslag kon worden voorkomen.

De bouwkeet stond gestald op een parkeerterrein aan de Korenbloemlaan. De brand werd even voor 20.20 uur opgemerkt. Nadat aanvankelijk alleen een blusvoertuig werd opgepiept werd enkele minuten later ook nog een ladderwagen gealarmeerd.

De keet stond nabij een bedrijfsloods. Overslag kon worden voorkomen maar de zijkant van de loods liep wel schade op. Met behulp van de ladderwagen is een inspectie uitgevoerd op het dak van de loods. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
colijn (27-3-2014 om 19:07)
Dit zat eraan te komen zo op en verlaten stuk buiten het zicht ??????? waar het ook staat je moet er gewoon vanaf blijven. simpel zat
vis (27-3-2014 om 16:51)
De enige knuppels in dit verhaal zijn die vroomse jongetjes die niet met hun klauwen van andermans spullen af kunnen blijven, misschien kan de collecte van aanstaande zondag aan orionis geschonken worden voor een nieuwe schaftkeet!
arnemuiden (26-3-2014 om 23:11)
Dit zat eraan te komen zo op en verlaten stuk buiten het zicht snap niet waarom hij is verplaats van de begraafplaats waar hij altijd stond naar daar nu zit er een aannemer met schade aan zijn loods doordat die knuppels daar die keet zetten die dixie ligt ook elke keer op zijn kant dus was te verwachten dat van kwaad tot erger zou gebeuren maar nooit gedacht om de keet terug te zetten op de oude locatie met nu dit als gevolg kost weer genoeg
Do Duk (26-3-2014 om 22:25)
POT-jan drie dubbeltjes die hebben wel geluk gehad!!! Nou veel sterkte hoor!
Cookie-instellingen beheren