Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Kat uit water gered in Goes

Toegevoegd: 08-04-2014, 10.25 uur
De kat werd door de brandweer uit het water gehaald.
De kat werd door de brandweer uit het water gehaald.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - In Goes heeft de brandweer maandagavond een kat uit het water gered aan de Sint Maartenbrug.

De kat was geschrokken van een hond die voorbij liep en sprong het water in. De Goese brandweer moest er rond 23.05 uur aan te pas komen om het diertje uit het water te halen.

De kat heeft waarschijnlijk niets overgehouden aan het voorval want eenmaal op het droge ging hij er als een speer vandoor.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bezem (9-4-2014 om 19:13)
Behoorlijke actie. Moet daar nou zoveel poeha over gedaan worden. Zullen wel weer met gevaar voor eigen leven naar de brandweerkazerne gereden zijn.
Belastingbetaler (8-4-2014 om 20:37)
Als er kattenbelasting zou zijn betaald kan ik me voorstellen dat de kosten van deze ''operatie'' gedekt zijn.
Vroegáh (8-4-2014 om 19:13)
Vroeger belde je even aan bij de buurman aan want die wist wel iemand met een sloepje dat je er wel even voor mocht lenen. tegenwoordig moet de brandweer er voor komen omdat niemand nog een poot uitsteekt en liever aan wal gaan staan kijken hoe een huisdier van iemand verdrinkt. of gewoon snel weglopen,"moet een ander maar doen". gelukkig zijn er nog mensen die nog wel wat intellect hebben en zorgen dat dit gewoon op zijn pootjes terechtkomt zoals het gewoon hoort. Bravo ! U geeft mensen hoop dat niet de hele maatschappij uit hufters bestaat.
bigbag (8-4-2014 om 17:23)
Hey Henk Mogen we jou dan bellen de volgende keer.
Goes (8-4-2014 om 16:10)
Helemaal niet absurd, volledig terecht. Goed gedaan brandweer! Hopelijk is alles oké met de kat.
Pier (8-4-2014 om 13:58)
Weet je Henk dit zijn van die momenten waar brandweerlui trots op zijn. Ook hier zijn ze voor opgeleid het redden van mens en dier. Veel mensen zouden een voorbeeld kunnen nemen aan deze mentaliteit. Hulde aan alle hulpverleners, mensen waar we allemaal trots op zouden moeten zijn.
Cookie-instellingen beheren