Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Grote woningbrand Middelburg

Toegevoegd: 10-04-2014, 16.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg heeft donderdagmiddag een grote brand gewoed in een woning aan de Baarsjesstraat.

De brand werd rond 15.40 uur ontdekt. Drie blusploegen en een ladderwagen zijn ingezet om de brand te bestrijden. De brand was al snel uitslaand. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zijn het dak en de bovenverdieping verwoest.

Er was via de zolderverdieping sprake van doorslag naar de buren. De buren hebben rook- en roetschade opgelopen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Stichting Salvage is ter  plekke gekomen voor afhandeling van de schade.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (12-4-2014 om 10:25)
gelukkig woonden de bewoners er al een tijdje niet meer
t is wat (10-4-2014 om 19:17)
Gelukkig niet in de nacht, dan waren er wellicht slachtoffers gevallen... Sterkte nochtans voor de bewoners, want ze zullen wel veel spullen kwijt zijn en dat is altijd emotioneel...
nickey (10-4-2014 om 18:07)
ik wens de bewoners heel veel sterkte
thomas (10-4-2014 om 17:20)
Hopelijk geen gewonden. Ben wel benieuwd of dat nu de discussie over eventueel vrijgekomen asbest ook weer oplaait. .. sterkte aan de getroffen bewoners.
Cookie-instellingen beheren