Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 80 km

Jongen opgepakt voor brand Arnemuiden

Toegevoegd: 10-04-2014, 19.14 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Vanmorgen is een 13-jarige jongen aangehouden in zijn woning. Hij wordt verdacht van het opzettelijk in brand steken van een bouwkeet in de Korenbloemlaan in Arnemuiden.

De bouwkeet brandde woensdagavond 26 maart geheel uit. Daarbij werd ook een nabijgelegen loods flink beschadigd geraakt door het vuur.

De jongen is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau en vervolgens in verzekering gesteld in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Zie ook:

Brand keet vermoedelijk aangestoken (27-03-2014)
- Bouwkeet uitgebrand in Arnemuiden  (26-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fikkie stoken (11-4-2014 om 08:38)
Tjonge tjonge, je gaat toch zo een kind toch niet oppakken en in de bak gooien omdat zijn fikkie stoken, wat elk kind wel eens doet, een beetje uit de hand is gelopen ? zeker niet als messentrekkers, kinderverkrachters,bankiers en andere zware criminelen de zelfde dag na verhoor gewoon alweer naar huis mogen. durven ze wel tegen kinderen ? hebben ze hun fatsoen en verstand soms helemaal verloren ? dit is gewoon kindermishandeling en daar zal ik nooit respect voor hebben. maar goed, de sterke arm rolt liever zijn spierballen tegenover kinderen, dan dat zij met respect van de burgers over straat kunnen, dat is hun eigen keuze.
zeeuwse (11-4-2014 om 08:32)
Goed zo! De jongeren van tegenwoordig schijnen te denken dat ze onschendbaar zijn. De grote mond die je tegenwoordig al van een 10 jarige kan krijgen daar valt me de mond al van open. Laten we hopen dat hij hier van leert!!
jor (11-4-2014 om 05:06)
Eindelijk. De laatste jaren zijn er in arnemuiden wel erg veel brandjes in heggen en schuurtjes.Misschien dat er nu eens een eind aan komt dan..
Ronald Wijs (10-4-2014 om 19:52)
Je mag tegenwoordig ook niks meer ????
Cookie-instellingen beheren