Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

File door afsluiting Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-04-2014, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - Door een tijdelijke afsluiting van de oostbuis van de Westerscheldetunnel is woensdagochtend aan de Zeeuws-Vlaamse kant een file tot in Terneuzen ontstaan. Rond 08.00 uur reden er in de tunnel twee auto's tegen elkaar. Hierbij raakten twee personen gewond.

Beide buizen van de tunnel werden afgesloten voor de hulpverlening. Even voor 8.30 uur is de westbuis weer vrijgegeven. Rond 11.30 uur is de oostbuis weer volledig vrijgegeven. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet bekend.

Een van de gewonden liep nekletsel op, meldt de politie. Een slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, het andere slachtoffer is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwse (18-4-2014 om 01:12)
Mensen,wie heeft het zien gebeuren?Oordeel toch niet zo over snelheid e.d.In dit geval was er een auto met pech waar een andere auto achterop is gereden.
kaatje (18-4-2014 om 00:05)
@marc. Je heb helemaal gelijk,zo denk ik er ook over. Ik heb de auto zien staan tegen de tunnelwand. Dan wil je echt dat de tunnel dicht kan en er geen kijkers file ontstaat om jou leed te zien.Ik werk nu aan de andere kant van de tunnel en dat ben ik pas gaan doen toen de tunnel open was. Puur omdat ik dat 90% zeker wist dat ik dan op tijd op mijn werk kwam . En inderdaad ik ben al eens te laat gekomen een paar uur later thuis gekomen.Maar dat is die 10 % die ik heb gecalculeerd.
Peter (17-4-2014 om 16:24)
Je bspaald toch zelf of je door de tunnel rijd.je kan ook gewoon elke keer omrijden, dan hoef je niet door de tunnel
vliss (17-4-2014 om 16:21)
ik mag hopen dat de mensen die hier klagen binnen kort zelf daar een ongeluk/pech geval hebben dan zouden ze donder blij zijn dat de tunnel dicht gaat als je het niet eens ben met de tunnel ga er dan niet door heen blijf lekker waar je Bend of rij om vind wel dat als er file is de tunnel gratis moet zijn maar veder is het een goed iets dat de tunnel er is
willem77 (17-4-2014 om 12:07)
ze moeten de tunnel maar paraplu noemen: open--dicht--open --dicht.
janneke (17-4-2014 om 11:39)
Ik was onderweg met het o.v., moest gelukkig niet door de tunnel en hoorde bij het nieuwsbericht van 8.00 dat de tunnel dicht was, gewoon, op de radio. Wat nu geen info? tja sta je eenmaal op de tunnelwegen heb je vette pech, maar er was dus wel degelijk info @suza Sterkte, beterschap aan de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren