Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

File door afsluiting Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-04-2014, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - Door een tijdelijke afsluiting van de oostbuis van de Westerscheldetunnel is woensdagochtend aan de Zeeuws-Vlaamse kant een file tot in Terneuzen ontstaan. Rond 08.00 uur reden er in de tunnel twee auto's tegen elkaar. Hierbij raakten twee personen gewond.

Beide buizen van de tunnel werden afgesloten voor de hulpverlening. Even voor 8.30 uur is de westbuis weer vrijgegeven. Rond 11.30 uur is de oostbuis weer volledig vrijgegeven. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet bekend.

Een van de gewonden liep nekletsel op, meldt de politie. Een slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, het andere slachtoffer is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frank (16-4-2014 om 12:22)
De tunnel is te saai envooral slaapverwekkend kleuren op de muren ofzoiets zou beter zijn
Cookie-instellingen beheren