Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

ZeelandNet-storing treft ook HVZeeland

Toegevoegd: 29-04-2014, 17.14 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Ook HVZeeland.nl heeft vandaag grote hinder ondervonden van de storing bij Delta / ZeelandNet. Onze website is helaas zeker 12 uur lang niet (goed) bereikbaar geweest.

HVZeeland.nl wordt al jaren gehost door ZeelandNet. Toen vanochtend vroeg grote problemen ontstonden bij de provider werden niet alleen de 90.000 internetklanten getroffen, maar ondervonden ook mensen met digitale telefonie en digitale televisie problemen. Ook webhostingklanten, waaronder dus ook deze website, werden de dupe. Aan het einde van de middag kwam de website weer (deels) in de lucht.

Half maart waren diverse websites die gehost werden door ZeelandNet ook langere tijd niet (goed) beschikbaar. HVZeeland.nl ondervond helaas ook toen problemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IT'er (30-4-2014 om 14:20)
@Bart; Het is maar hoe serieus je je onderneming drijft, niet zo dus. Grapjas.
Denise (30-4-2014 om 13:44)
Beste Pietrie, in deze tijd met duizenden werkelozen, armoede, zegt u dat dit bedrijf ook maar failliet moet gaan? Dat zegt heel veel over u! Waarschijnlijk loopt er meer mis in uw leven of nog zal gaan. Bedenk dan even wat voor iemand u zelf bent! Goed...even zakelijk. Zeelandnet werkt heel hard, deze storing was onvoorzien...zoiets kan gebeuren....maar wordt opgelost. Als uw auto het ineens niet meer doet, laat u de auto achter en gaat u over op een ander(merk). We moeten het samen doen in deze maatschappij...bedenk dat!
Ik (30-4-2014 om 12:52)
@hans: dan is het toch een softwareprobleem??!
terneuzenaar (30-4-2014 om 12:46)
@jan ik vind het ontzettend knap dat je adsl van telfort/kpn sneller is dan kabel internet van Zeelandnet. Adsl is namelijk gelimiteerd tot de afstand van de centrale. Afhankelijk hoe dichtbij je woont gaat je snelheid omhoog of omlaag. Maar ik heb met adsl nooit boven de 10mbps gezeten. Terwijl via de kabel toch echt 25 tot 100. Gehaald kan worden. En telfort/kpn hebben vaker last van storingen dan je denkt.
denali (30-4-2014 om 09:22)
Grappig al die reacties. ZeelandNet heeft toevallig in 2014 2x keer storing gehad. bedrijven die echt afhankelijk zijn,moeten zo slim zijn om een back-up te hebben. Een storing valt niet uit te sluiten. En de persoon die reageerde dat ZeelandNet zichzelf als " beste"heeft uitgeroepen. Dat doet de consumentenbond, niet ZeelandNet, Ze doen het prima, ondanks deze storing dik tevreden. en dan afgeven op de damens en heren van de klantenservice. die moeten het ook maar doen met de info die zij krijgen. vind het knap dat ze zo vriendelijk en vrolijk blijven terwijl ze al urenlang zeurende mensen aan de lijn krijgen. chapeau
Hans (30-4-2014 om 08:56)
Delta zegt dat het een softwareprobleem betrof, maar dit kan natuurlijk niet het hele verhaal zijn. Software (programma-code) gaat namelijk niet ineens kapot, maar kan problemen veroorzaken omdat er bijvoorbeeld een update is geinstalleerd die misschien niet goed is getest? Ik zou graag het hele verhaal willen horen.
Cookie-instellingen beheren