Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

ZeelandNet-storing treft ook HVZeeland

Toegevoegd: 29-04-2014, 17.14 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Ook HVZeeland.nl heeft vandaag grote hinder ondervonden van de storing bij Delta / ZeelandNet. Onze website is helaas zeker 12 uur lang niet (goed) bereikbaar geweest.

HVZeeland.nl wordt al jaren gehost door ZeelandNet. Toen vanochtend vroeg grote problemen ontstonden bij de provider werden niet alleen de 90.000 internetklanten getroffen, maar ondervonden ook mensen met digitale telefonie en digitale televisie problemen. Ook webhostingklanten, waaronder dus ook deze website, werden de dupe. Aan het einde van de middag kwam de website weer (deels) in de lucht.

Half maart waren diverse websites die gehost werden door ZeelandNet ook langere tijd niet (goed) beschikbaar. HVZeeland.nl ondervond helaas ook toen problemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietrie (30-4-2014 om 07:46)
Ik heb 12 maanden geen of slechte internet gehad van Zeelandnet en op de router vd buurman moeten werken. Belachelijk slechte service van Zeelandnet. Ben blij dat ik weg ben gegaan. En over schadeloosstelling hebben ze nooit gehoord bij Zeelandnet. Dit grapje heeft mij heel veel geld gekost! Van mij mogen ze morgen nog failliet gaan. Nu over gestapt naar andere provider en geen enkel probleem. Maar het probleem ligt echt niet bij Zeelandnet hoor. Mijn hoela. prutsers zijn het.
jan (30-4-2014 om 07:40)
ja iedereen zegt wel ik mopper niet ik twijfel ik heb geen dure telefoon en zeker geen internet erop en als je dan moet bankieren word het toch een moeilijke zaak .en als je maar minimaal geld hebt omdat je al zo lang zonder werk zit en je leeftijd speelt een rol en je zo graag wil werken is dit toch vervelend de kosten zijn al hoog genoeg je koopt bij de bakker ook geen half brood terwijl je een heel brood moet betalen
Bart (30-4-2014 om 00:23)
@Dennis. Gelukkig kon ik terugvallen op betrouwbaar mobiel internet (andere provider) en kon ik zo gewoon blijven verkopen. Ik ga niet twee verschillende lijnen nemen omdat Zeelandnet zijn zaken niet voor mekaar heeft. Kijk een storing kan altijd gebeuren, maar dat het zo lang duurt voordat het is opgelost dat is ronduit beschamend.
Jose (30-4-2014 om 00:21)
Wat een gemopper en gezeur. Denken jullie nu echt dat storingen alleen bij Zeelandnet voorkomen? Ik hoor mijn dochter. woont in de buurt van Den Haag,vaak zeggen dat ze geen of een hele slechte verbinding hebben. Dat het lastig is is een feit, maar valt heus wel mee. Als je niet kunt werken door deze grote storing: Ga lekker wandelen, is een gratis team building, En harstikke gezond en misschien gezellig!
terneuzenaar (30-4-2014 om 00:15)
Alle mensen die hier klagen over Zeelandnet/delta denken alleen maat aan zichzelf en dat ze alles goed weten. Ben jij internet expert? Wist jij meteen om 06:30 wat het probleem was? Mensen doe toch eens normaal en noem een internet provider die nog nooit maar dan ook nooit storing gehad heeft. Zeelandnet heeft de.pech nu vrij kort op elkaar 2 grote storingen.gehad te hebben. Maar zoals iedereen weet internet/computers is allemaal electronica en kan defect raken of storingen krijgen. Soms klein en soms ook groot. 8 van de 10 bedrijven hebben altijd een backup verbinding en zullen dus niks missen.
Jan (29-4-2014 om 23:58)
Zeelandnet, al tijd problemen en kinderen om ze op te lossen. ben blij dat ik dat al zeker 4-5 jaar geleden heb opgezegd. heb Telfort , dat geeft nooit problemen en is nog sneller ook
Cookie-instellingen beheren