Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

ZeelandNet-storing treft ook HVZeeland

Toegevoegd: 29-04-2014, 17.14 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Ook HVZeeland.nl heeft vandaag grote hinder ondervonden van de storing bij Delta / ZeelandNet. Onze website is helaas zeker 12 uur lang niet (goed) bereikbaar geweest.

HVZeeland.nl wordt al jaren gehost door ZeelandNet. Toen vanochtend vroeg grote problemen ontstonden bij de provider werden niet alleen de 90.000 internetklanten getroffen, maar ondervonden ook mensen met digitale telefonie en digitale televisie problemen. Ook webhostingklanten, waaronder dus ook deze website, werden de dupe. Aan het einde van de middag kwam de website weer (deels) in de lucht.

Half maart waren diverse websites die gehost werden door ZeelandNet ook langere tijd niet (goed) beschikbaar. HVZeeland.nl ondervond helaas ook toen problemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (29-4-2014 om 22:24)
Het blijft lastig wanneer je de hele dag geen internet en telefoon hebt!
importzeeuw (29-4-2014 om 22:18)
Al zolang ik in zeeland woon ben ik klant bij zeelandnet en nog steeds tevreden. Het is overal wat. Ik ken meerdere mensen die weggingen bij zeelandnet en allemaal zijn ze weer teruggegaan. Ach, en niet bereikbaar? Kom op, tegenwoordig heeft toch iedereen een mobieltje, of zelfs een smartphone.
jan (29-4-2014 om 22:11)
Altijd wat met Zeelandnet al jaren,blij dat ik geen klant meer ben. Sinds ik ben overgestapt nooit storing meer gehad
Eddy (29-4-2014 om 21:21)
Ik zit al jaren in het waarderingspanel en was best tevreden met de verbinding, echter de laatste tijd loopt het de spuigaten uit met enorme vertraging en al 2x alles er uit voor een hele dag. Ik denk niet, als de invullijst weer langskomt , dat er nog een top 3 in zit, laat staan een top 5 plaats. Slechte informatie als je alles via Delta heb lopen, goed dat Omroep Zeeland nog als "rampenzender" dienst deed maar voor 9 en na 18 uur hoor je niet veel meer, alles dood dus.
lezer (29-4-2014 om 21:15)
voor alle mensen die hier vanwege hun bedrijf zo afhankelijk zijn van internet en nu schade hebben; dan had je maar niet moeten bezuinigen! Als internet je brood is, dan zorg je voor een backup! Net zoals wij terug konden vallen op een server van KPN en gewoon een prima werkdag kunnen draaien.
Dennis (29-4-2014 om 20:55)
@Bart, risico van de ondernemer. Als je als onderneming zo afhankelijk bent van een werkende verbinding, zal je ook moeten zorgen voor een fall-back verbinding. Storingen komen nu eenmaal voor en dus ook bij ZeelandNet. Ikzelf zit in hosting van website/email voor kleine ondernemingen en ben in principe ook getroffen door deze storing. Echter, binnen 5 minuten was ik omgeschakeld naar mijn fall-back en heb ik dus uiteindelijk geen problemen gehad.
Cookie-instellingen beheren