Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

ZeelandNet-storing treft ook HVZeeland

Toegevoegd: 29-04-2014, 17.14 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Ook HVZeeland.nl heeft vandaag grote hinder ondervonden van de storing bij Delta / ZeelandNet. Onze website is helaas zeker 12 uur lang niet (goed) bereikbaar geweest.

HVZeeland.nl wordt al jaren gehost door ZeelandNet. Toen vanochtend vroeg grote problemen ontstonden bij de provider werden niet alleen de 90.000 internetklanten getroffen, maar ondervonden ook mensen met digitale telefonie en digitale televisie problemen. Ook webhostingklanten, waaronder dus ook deze website, werden de dupe. Aan het einde van de middag kwam de website weer (deels) in de lucht.

Half maart waren diverse websites die gehost werden door ZeelandNet ook langere tijd niet (goed) beschikbaar. HVZeeland.nl ondervond helaas ook toen problemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter St.J (29-4-2014 om 18:49)
Ik ben niet afhankelijk van Zeelandnet noch internet noch tv wel telefonie. Ik overweeg nu stellig, waar ik anders altijd zeeuw onder de zeeuwen was, afscheid te nemen van Zeeelandnet net als van Delta. Je propageert je eigen provincie, maar deze lijkt het zeker niet meer waard qua koten, qua service qua betrouwbaarheid. Jammer om te constateren, maar dan liever misschien iets meer betaald bij een ander, dan vast te houdenaan je principes als zeeuw.
lion (29-4-2014 om 18:26)
pas overgestapt van storingsvrij tele 2 ,maar klein beetje spijt ga ik nu al krijgen
Bart (29-4-2014 om 17:39)
Het is verschrikkelijk. Wij hebben een internetbedrijf en zijn afhankelijk van betrouwbaar internet. Vanmorgen om 06.30 geconstateerd dat internet en telefonie er uit ligt. Via mijn mobiel op de site gekeken, die gaf doodleuk aan dat er geen storingen waren... Vervolgens moet je tot 08.00 wachten om de helpdesk aan de lijn te krijgen om uberhaupt de storing te kunnen melden. Na 24 minuten in de wacht en alle nummers van Racoon en Pascal en zijn maten aangehoord te hebben, krijg je te horen dat ze zelf ook niet weten wat er aan de hand is.... Nu 10 uur verder is er wel internet, maar zeker niet stabiel en betrouwbaar. Dit is echt beschamend slecht...!
Arjan (29-4-2014 om 17:39)
04.06 was er al storing bij mij
Jan (29-4-2014 om 17:29)
Ja Lucas, die storing was knap storend. Om gestoord van te worden.
Lukas (29-4-2014 om 17:19)
Ik heb het ook gehad best wel storend
Cookie-instellingen beheren