Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ramkraak bij elektronicawinkel Goes

Toegevoegd: 12-05-2014, 06.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een elektronicawinkel aan de Olympiastraat in Goes is in de nacht van zondag op maandag een ramkraak gepleegd.

De inbraak werd even na 05.00 uur ontdekt toen de brandweer werd opgeroepen voor een melding van een binnenbrand bij het bedrijf. De gealarmeerde brandweer is niet meer ter plaatse geweest omdat de rook in het pand veroorzaakt werd door het beveiligingssysteem.

Vermoedelijk is met een voertuig een ruit kapot gereden om zo het pand binnen te dringen. Hiervoor in een opening gemaakt in het hekwerk. Het is op dit moment niet bekend of er buit is gemaakt. Het pand raakte beschadigd door de ramkraak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (19-5-2014 om 08:10)
Denk je dat die boefjes dat ook niet wisten...
Electro (12-5-2014 om 19:00)
Zo een electronika winkel hangt natuurlijk vol beveiligingscamera's en dergelijke, dus dat wordt een makkie om op te lossen.
Cookie-instellingen beheren