Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode bij autobrand Hoedekenskerke

Toegevoegd: 31-05-2014, 02.46 uur - Update: 31-05-2014, 13.42 uur
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een autobrand in Hoedekenskerke één persoon om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

De auto reed door nog onbekende oorzaak rond 02.20 uur tegen een boom. Dat gebeurde op de Waanweg. De hulpdiensten werden aanvankelijk naar de Waardweg gestuurd, maar die locatie bleek onjuist. De hulp van twee ambulanceteams en een opgeroepen traumateam kwam te laat. De hulpdiensten hebben nog naar mogelijke andere slachtoffers gezocht, maar er werd niemand aangetroffen.

De politie is inmiddels ter plekke met een sporenonderzoek. Dit wordt uitgevoerd door de technische recherche en een specialist van de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA). De Waanweg werd direct na het ongeluk volledig afgesloten. Rond 08.00 uur was de weg nog steeds dicht. Het onderzoek was toen wel grotendeels afgerond.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer autobrand is 33-jarige man (31-05-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (3-6-2014 om 06:47)
Wat een bericht toen ik dit vreselijke ongeluk hoorde wat Erwin is overkomen bij deze wensen we de ouders en groot ouders die ik persoonlijk goed ken heel veel sterkte toe door het verlies om dit te dragen
Hoedekenskerke (1-6-2014 om 11:56)
Je denkt een auto te herkennen ,tot blijkt dat het werkelijkheid is Erwin blijft in onze gedachten ,speculeren over wat is gebeurd heeft geen zin het is te laat ,het verlies voor familie zal groot zijn. Veel sterkte voor de nabestaanden. Aan ook een buurtbewoner wil ik meegeven dat dit een stukje is wat bebost ,onverlicht en in de polder is waar van alles loopt er liggen vaak dode hazen ,ratten of vogels in de omgeving ......camera's of stoplichten zullen hier geen nut hebben.
stephanie (1-6-2014 om 09:56)
Wat laat je een grote leegte achter voor je familie...... sterkte voor de nabestaanden. Wat vreselijk!
ook buurtbewoner (1-6-2014 om 01:17)
Er moet echt iets gebeuren, is inderdaad een racebaan. Ik zie dagelijks auto's door rood rijden. Camera's op stoplichten? Ingrijpen voor er nog meer slachtoffers vallen.
Fred B (31-5-2014 om 22:55)
Je was een fijne collega we zullen je gaan missen en veel sterkte gewenst voor zijn familie en vrienden .
desiree (31-5-2014 om 15:09)
Dit is onwerkelijk, rust zacht lieve knul, we zullen je missen. Voor alle nabestaande heel veel sterkte in deze hele moeilijke tijd,
Cookie-instellingen beheren