Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vier gewonden bij botsing Sluis

Toegevoegd: 04-06-2014, 18.36 uur - Update: 05-06-2014, 14.04 uur
Het ongeval op de kruising in Sluis
Het ongeval op de kruising in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Vier mensen zijn vanmiddag gewond geraakt bij een botsing op een kruising in Sluis.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Sint Annastraat en de Rondweg (N253). Twee personenauto's kwamen daar met elkaar in botsing. Een 66-jarige automobilist uit Sluis verleende geen voorrang aan een 66-jarige bestuurder uit het Belgische Brugge.

De auto van de Belg vloog na de aanrijding in brand. De brand is door de brandweer geblust. Men was het vuur snel meester. Drie gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een ander raakte licht gewond en is ter plaatse behandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (5-6-2014 om 18:19)
@LST : toeval?? Ja wat anders??
LST (4-6-2014 om 19:32)
Het is nogal de moeite de laatste tijd. Dodelijk ongeval op de ZeelandBrug, een dode bij een eenzijdig ongeval in Oostburg, een gewonde bij Sluis en nu weer 4 gewonden bij Sluis. Toeval?
Cookie-instellingen beheren