Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Ernstig verkeersongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 24-06-2014, 13.52 uur - Update: 24-06-2014, 17.06 uur
Foto 9 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WalterG (24-6-2014 om 22:29)
Rotondes zijn veel te veel werk. Gemeente: begin eens met normale verkeerslichten. Zoals beide vervolg kruispunten aan beide kanten. Maar dan wel met een goede zoeklus automaat en/of oversteek drukknoppen, zodat je niet te lang voor joker moet staan wachten als het eens niet druk is. Anders gaat men toch weer "zondigen".
T4 (24-6-2014 om 21:34)
het is geen gevaarlijk kruispunt. je kan het prima overzien. een racebaan is het wel. en dat weet iedere bewoner in westerzicht. motors en van die Japanse blikken auto's die voor bij komen scheuren. geen voorrang verlenen op het zebra pad. geen richting aangeven en verkeerd voorsoorten. als iedereen zich nou aan de regels houd is er niks aan de hand daar. maar ja we hebben allemaal haast tegenwoordig. liever twee minuten te laat dan een drie minuten eerder in een ambulance.
t is wat (24-6-2014 om 19:39)
Gast en R, idd, het lijkt mij ook helemaal geen onoverzichtelijk kruispunt. Maar als mensen op de Zuidbeekseweg te hard rijden, dan kan iemand die van de andere kant komt en eigenlijk voorrang moet verlenen, niet goed inschatten hoe snel iemand naderbij komt. Dus men moet op de Zuidbeekseweg flitspalen neerzetten en bijv van die zigzagstrepen, zodat mensen weten dat ze een kruising naderen... En hopelijk minder hard gaan rijden. Dat is een goedkopere oplossing dan een rotonde aanleggen, daar is bovendien denk ik geen plaats voor, het volgende stoplicht is te dichtbij... Beterschap voor de meneer.
Bdw (24-6-2014 om 19:21)
GEMEENTE VLISSINGEN !!! grijp nu eens in voordat er dode vallen op dit punt ! of een rotonde of flitskast maar zorg dat de snelheid er uitgehaald wordt daar. Doe iets dit is al jaren een bekend punt.
nickey (24-6-2014 om 19:19)
ik hoop het beste voor deze man.Het moet heel erg met je zijn als ze je met de heli naar het ziekenhuis vervoeren.Ook de bestuurder van de auto veel sterkte.
Conny (24-6-2014 om 19:05)
Ik woon in Westerzicht. Dagelijks loop ik zo'n 4 keer per dag over het zebrapad en ook dagelijks word ik er bijna 4 keer vanaf gereden. De weg vanaf de stoplichten richting papegaaienburg en andersom, is net een racebaan voor automobilisten. Hoogst waarschijnlijk moet er eerst een dodelijk ongeluk gebeuren voordat men wakker wordt. Leg inderdaad een rotonde aan of stoplichten. Maar doe iets aan deze weg. Sterkte voor de betrokken personen.
Cookie-instellingen beheren