Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veelpleger trapt ruiten politiebureau in

Toegevoegd: 27-06-2014, 13.20 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 48-jarige inwoner van Kloetinge is afgelopen nacht aangehouden. De man staat bij politie en justitie bekend als veelpleger. Hij wordt verdacht van doorrijden na aanrijding, rijden onder invloed en vernieling.

Kort na middernacht kreeg de politie een melding dat een auto aan de Patijnweg vermoedelijk tegen meerdere auto's had aangereden en luid toeterend door de straat reed. Agenten gingen op zoek naar het voertuig en traceerde de auto op de Buys Ballotstraat. Bij het zien van de politie ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor. Daarbij negeerde hij de verkeersregels en reed daarbij onder andere door rood. De Veelpleger had kort daarvoor vermoedelijk ook tegen een pui van een bakkerij aan de Leeuwenstraat gereden. Het vermoeden bestaat dat hij tijdens zijn rit in de omgeving van Kloetinge en het centrum van Goes meerdere auto's heeft beschadigd met zijn blauwe auto.

De achtervolging eindigde bij het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes. Daar stapte de man uit en trapte direct een aantal ruiten van het bureau in. In het kantoor werd hij ingerekend. Hij bleek onder invloed van drugs achter het stuur te zitten. Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. Het bloedmonster zal worden onderzocht op aanwezigheid van drugs. In zijn auto werden gebruikershoeveelheden heroïne aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

Mocht u getuige geweest zijn of het vermoeden hebben dat uw auto afgelopen nacht is beschadigd door deze automobilist dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (27-6-2014 om 17:23)
Oh hij was aan de drugs. Tja dat wordt vrijspraak hier in Nederland en zal alle hulp krijgen en natuurlijk een bonus van 1000€. Tja Nederland toch. Tijd voor Wilders aan de macht.
Josh (27-6-2014 om 16:00)
Tja, wat voor straf past hier. Rijbevoegdheid afnemen of rijbewijs nietig verklaren beletten hem niet om deze stunt opnieuw uit te halen. Een tijd achter slot en grendel + verplicht afkicken zou een goede maatregel zijn. Anders is het wachten op onschuldige slachtoffers.
Zeeuw (27-6-2014 om 14:43)
Dit soort onaangepaste lieden zijn potentiële moordenaars.......10 jaar rijbevoegdheid afnemen is het minste dat men kan doen. Verder is er toch geen hoop voor dit individu.
wim (27-6-2014 om 13:59)
een poos opsluiten met tbs en rijbewijs nietig verklaren
John (27-6-2014 om 13:55)
Wat je al niet moet doen voor een gratis overnachting
jo (27-6-2014 om 13:36)
goed werk politie. aanpakken die lui en als justitie dan nu ook eens doet somige mensen leren het nooit dan maar een harde aanpak
Cookie-instellingen beheren