Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Ramkraak bij Total Grijpskerke

Toegevoegd: 14-07-2014, 05.35 uur
Door: Rolf de Feijter

GRIJPSKERKE - Het Total tankstation aan de Middelburgseweg bij Grijpskerke is afgelopen nacht doelwit geworden van een ramkraak.

Rond 03.30 uur reden enkele daders met een personenauto, vermoedelijk een grijze Ford Fiesta, tegen de ingang van de shop van het tankstation. Hierdoor raakte de voorpui van de winkel beschadigd.

De daders traden de winkel binnen en gingen er met onder andere sigaretten vandoor. De auto raakte door de ramkraak aan de voorzijde beschadigd. De technische recherche kwam ter plaatse om onderzoek te doen. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of tips hebben contact op te nemen via 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bertus (15-7-2014 om 16:26)
@wim, kan ik mij niet druk maken om schade aan de auto. Hoop niet dat deze gestolen is. Blij dat er geen overval is gepleegd met alle ellende van dien. Triest dat mensen niet van andermans spullen af kunnen blijven!
wim (14-7-2014 om 06:48)
Te gek voor woorden om met een Ford Fiesta een raamkraak te ondernemen zon auto is in totaal daarvoor niet geschikt of zou het bekend zijn geweest gezien het gebouwtje toch wel zou kunnen om binnen te komen maar een magere opbrengst alleen aan sigaretten de schade aan de auto zal groter zijn dan de opbrengst.