Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobiliste betrapt bij Zeelandbrug

Toegevoegd: 16-08-2014, 15.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Op de weg naar de Val bij de Zeelandbrug in Zierikzee is het rijbewijs van een 32-jarige vrouw uit Haarlem ingevorderd omdat zij onder invloed achter het stuur zit.

Via de meldkamer komt er informatie binnen dat een personenauto met kapotte banden bij de bushalte voor de Zeelandbrug staat. Agenten treffen in de gehavende auto twee dames aan. Na een blaastest blijkt dat de bestuurster onder invloed van teveel alcohol is.

Omdat zij als beginnend bestuurster bijna 2,5 maal teveel alcohol heeft gedronken wordt haar rijbewijs ingevorderd. De auto is door een takelbedrijf weggesleept. Van deze zaak is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-8-2014 om 07:03)
Een goed begin als bestuurder van je auto pas je rijbewijs bezit en dan dronken ben moet je toch behoorlijk tekeer gegaan zijn om met lekke banden te stranden hier is maar een oplossing voor rijbewijs niet meer terug voor die dame