Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ernstig ongeval A58

Toegevoegd: 18-08-2014, 13.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINSKENSZAND - Bij een ernstig ongeval op de A58 ter hoogte van Heinkenszand is maandag één persoon zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 11.50 uur plaats op de snelweg ter hoogte van hectometerpaaltje 154.1. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Één van de auto's raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Het slachtoffer uit deze auto raakte zwaargewond en is volgens omstanders gereanimeerd en met onderkoelingsverschijnselen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de andere auto en de vrachtwagen kwamen met de schrik vrij. Op dit moment is de snelweg nog afgesloten voor onderzoek door de Verkeersongevallenanalyse.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
trucker (21-8-2014 om 10:50)
Gecondoleerd famile en nabestaanden, wij hebben alles geprobeerd te doen om het leven van de te redden helaas is dit niet gelukt.en dan neem ik de indrukken en spierpijn voor lief.iedereen bedankt voor de hulp helaas heb ik niemand meer kunnen spreken na afloopvan het ongeval. Familie en nabestaanden mijn oprechte medeleven.
J an (19-8-2014 om 08:19)
Ten eerste gecondoleerd familie met het overlijden van het slachtoffer, . Maar wat ik niet kan begrip dat de a 58 4,5 uur moet zijn afgesloten voor onderzoek natuurlijk moeten de hulpverleners in alle veiligheid hun werk doen maar dat duurt volgens mij toch niet zo lang , ze gooien de verkeersader van zeeland gewoon op slot
wim (18-8-2014 om 17:59)
Weder om een groot ongeluk in zeeland waar twee persoon auto's en een vrachtwagen bij betrokken waren bij deze heel veel sterkte voor het slacht offer en zijn familie.
Omstander (18-8-2014 om 13:39)
Sterkte aan het slachtoffer en de betrokkenen.