Weerbericht:
In het noordoosten eerst mogelijk glad. Verder bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Onderzoek brand, slachtoffer geborgen

Toegevoegd: 09-09-2014, 13.22 uur - Update: 09-09-2014, 19.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand die vanochtend in Vlissingen één persoon het leven kostte. Het slachtoffer is inmiddels geborgen.

De brand brak rond 07.50 uur uit in een appartement aan de Molenstraat. Er was vrijwel direct sprake van een uitslaande brand. Al snel bestond het vermoeden dat er mogelijk nog iemand binnen was. Tijdens het blussen bleek dat inderdaad het geval te zijn. Bij de brand bleek één persoon om het leven te zijn gekomen.

Elf omwonenden zijn door de gemeente opgevangen in een nabij gelegen hotel. Het slachtoffer is aan het einde van de ochtend door de brandweer geborgen. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. De technische recherche deed voorafgaand aan de berging nog kort onderzoek en heeft dat daarna ook weer voortgezet.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

Zie ook:
-
Omwonenden niet allemaal naar huis (09-09-2014)
- Dode bij grote brand Vlissingen (09-09-2014)


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (9-9-2014 om 14:16)
Wat een dankbaar als klote werk heb je toch als brandweer als je iemand in deze hoedanigheid onder ogen krijgt. Sterkte voor allen.
Cookie-instellingen beheren