Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pony afgemaakt na aanrijding Koewacht

Toegevoegd: 29-09-2014, 13.37 uur
Door: Rolf de Feijter

KOEWACHT - Een dierenarts heeft vanmorgen rond 06.00 uur een pony in laten slapen omdat het dier op de Emmabaan in Koewacht was aangereden nadat het uit een wei was ontsnapt.

Het dier liep bij de aanrijding twee gebroken achterbenen op. De verwondingen waren dusdanig ernstig dat besloten werd het in te laten slapen. Er heeft zich bij de politie geen automobilist gemeld. Wel is er door agenten een remspoor op de plaats van de aanrijding aangetroffen.

Het voertuig is vermoedelijk vanuit Koewacht komen rijden en vertrokken in de richting van Heikant. De politie vraagt de bestuurder zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (29-9-2014 om 19:44)
Er wordt zeker hard gereden. Wat Linda vertelt, kom ik 's morgens ook tegen. Ook diezelfde witte caddy. Hard links rijden en ook op volle snelheid over het fietspad, wat beneden de dijk ligt. Maar om een dier zo te laten liggen, laf van het laagste soort. Zulke mensen moeten zwaar gestrafd worden.
Happinez (29-9-2014 om 19:37)
Laat me vooreerst duidelijk zijn. Het is erg voor de pony. Maar het heeft nog lang geduurd. De Emmabaan kan men beter de Paardebaan gaan noemen. De auto is misschien geslipt over een paardenstront. De ruiters denken hier nu eenmaal dat ze baas zijn van de weg.
robin (29-9-2014 om 19:35)
aan linda, Je trek nog al snel conclusies over een witte bestel bus! Je beschuldigt hier zowat deze persoon, IK zou dit persoonlijk dan naar dit persoon overbrengen, Die persoon ken ik persoonlijk en dat is een dierenvriend dus een beetje minder als t kan.. er zijn honderden autos die keihard daar rijden, zowel sochtends als savonds!
Inge (29-9-2014 om 19:33)
Wat een aso om zo door te rijden. De mens in zijn beste doen.
Linda (29-9-2014 om 17:47)
Er wordt ook heel hard gereden 's morgens, zie iedere ochtend rond die tijd een witte bestelauto die kranten rondbrengt en maar 1 stand kent, gaspedaal helemaal intrappen en gaan. Maar die auto moet dan toch ook behoorlijk beschadigd zijn?
Elly (29-9-2014 om 15:33)
Wat een hufterig gedrag! Een dier niet op die manier aan zijn lot overlaten maar hulp zoeken. Ook al kan je er niets aan doen.
Cookie-instellingen beheren