Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgse jongen negeert rijverbod van zes uur

Toegevoegd: 09-04-2006, 16.37 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vannacht rond 00.49 uur kreeg een 16-jarige bromfietser uit Middelburg een rijverbod van 6 uur, omdat hij ruim twee maal zoveel had gedronken dan is toegestaan.

Omstreeks 01.30 uur kon de jongen het politiebureau weer verlaten, met dus het rijverbod op zak, en de mededeling dat hij pertinent niet mocht rijden tijdens het rijverbod, omdat hij zich anders schuldig zou maken aan een misdrijf.

Kennelijk trok hij zich daar niet zoveel van aan, want omstreeks 02.20 uur zagen surveillerende agenten op de Markt in Middelburg, de jongen, op zijn brommer, weer de Markt oprijden. Hierop is de jongen wederom aangehouden op de Vlasmarkt, na een korte achtervolging, waarbij de jongen op z’n brommer hard tussen het uitgaanspubliek door scheurde.

Hij is weer overgebracht naar het politiebureau en heeft opnieuw een blaastest afgelegd. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt, ter zake twee maal rijden onder invloed en rijden tijdens het opgelegde rijverbod, en hij mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750