Hond omgekomen bij ongeval in Vlissingen

Toegevoegd: 09-04-2006, 21.38 uur

Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Gisteravond rond 23.38 uur heeft in de Glacisstraat in Vlissingen een aanrijding plaatsgevonden tussen een hond en een scooter.

De oorzaak van de aanrijding is niet duidelijk, want diegene die dat kan navertellen, de bestuurder van de scooter, is doorgereden na het ongeluk. Nadat de aanrijding was gebeurd kwam de bestuurder van de scooter ten val, stapte weer op zijn voertuig en vertrok.

De hond overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van de brommer wordt omschreven als een lange, stevige jongeman met een lichtkleurige ¾ jas aan en een lichtgekleurd mutsje op. De scooter waar hij op reed was vermoedelijk een Aprillia.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750