Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt doorrijder aanrijding Zierikzee

Toegevoegd: 02-11-2014, 18.34 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte personenauto, die zaterdagavond in Zierikzee betrokken was bij een aanrijding met een 16-jarige meisje uit Bruinisse. Hij reed na het ongeval door.

Het meisje liep rond 17.25 uur over het zebrapad aan de Grachtweg. De bestuurder van de auto reed haar aan waardoor zij ten val kwam. De auto kwam uit de richting van de rotonde. Na de aanrijding reed de automobilist om haar heen en reed weg in de richting van de Schuurbeque Boeijenstraat. Het slachtoffer werd overheid geholpen door een onbekend gebleven (mogelijk frans sprekende) man en heeft last van haar ribben.

De politie vraagt mensen die getuigen zijn geweest, of weten wie de automobilist is contact op te nemen via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren