Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Files A58 door brand en werkzaamheden

Toegevoegd: 14-11-2014, 14.13 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Op de A58 zijn aan het begin van de middag files ontstaan als gevolg van een voertuigbrand en werkzaamheden.

Iets na 12.30 uur ontstond er brand in een bestelbus op de A58 bij Rilland. Meerdere brandweervoertuigen gingen ter plaatse. De brand ging gepaard met behoorlijke rookontwikkeling. Ook zijn er werkzaamheden aan de Kreekrakbrug.

Rond 14.00 uur was nog altijd sprake van 8 kilometer file tussen Kruiningen en Bergen op Zoom. Zeeland in, tussen Bergen op Zoom en Rilland, staat een file van 10 kilometer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (14-11-2014 om 15:56)
Ik sta dagelijks in de file van BOZ naar Goes een file is nooit leuk maar ja het kan niet anders door de wegwerkzaamheden. Maar waar ik me echt mateloos aan erger is die mensen die dan over de "P" parkeerplaats naar voren rijden dan ben je toch echt een zeer zielig mens op deze wereld ? ze hebben niet in de gaten dat ze door deze actie het overige verkeer door het invoegen nog meer vertragen (hier gaan raken klappen vallen) Dus politie een schone taak hier op te handhaven en ja het mag maar je kan hier vast wel een artikeltje voor verzinnen bv. "niet zo sociaal weggedrag" ? ik ben zelf een sociale ritser maar zij komen er echt niet tussen!
Cookie-instellingen beheren