Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetjesactie tegen woninginbraken

Toegevoegd: 21-11-2014, 14.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

MELISKERKE - Donderdagavond is in Meliskerke een 'voetjesactie' gehouden. In totaal zijn er 21 voetjes neergelegd en tien gesprekken met bewoners gevoerd.

Op initiatief van de gemeente Veere en de politie is een bijeenkomst georganiseerd in het dorpshuis. Daarbij waren leden van de dorpsraad van Meliskerke aanwezig en leden van de buurtwhatsapp. Deze laatste groep is een initiatief voor meer veiligheid in Meliskerke.

Verschillende groepjes zijn na de bespreking het dorp in gegaan om inbraakgevoelige woningen te signaleren. Indien de mensen thuis waren, is daarmee een gesprek gevoerd. Als de mensen niet thuis waren, is een zogenaamd 'voetje' neergelegd. Dit is een voetafdruk waarmee duidelijk gemaakt wordt dat via die weg eventueel ingebroken had kunnen worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren