Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuilende laptopdief in Oostburg

Toegevoegd: 24-11-2014, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - Een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland is aangehouden voor de diefstal van een laptop. Agenten troffen de man maandag rond 04.00 uur aan bij een pompstation aan de Trageldam in Oostburg.

De verdachte beweerde dat hij in de carwash stond te schuilen voor een regenbui. Daarop vroegen de agenten om zijn legitimatie. Toen de man deze niet kon tonen werd hij door de dienders gefouilleerd. In zijn rugzak vonden ze een laptop.

Om zijn identiteit te kunnen vast stellen is de man meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat de laptop enige dagen eerder uit een huis in België gestolen was. De verdachte is vastgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren