Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen mishandeling bij ongeluk

Toegevoegd: 24-11-2014, 13.28 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 16-jarige fietsster uit Middelburg is zaterdag gewond geraakt bij een aanrijding. Het meisje fietste vanuit de Veersepoort richting de Koepoort. Rond 17.15 uur werd ze op de Veersesingel van achter aangereden door een andere fietsster. Vermoedelijk was daarbij opzet in het spel.

De vrouw mishandelde haar vervolgens door haar te trappen terwijl ze op de grond lag en ging er vervolgens vandoor. Het meisje hield aan de val en mishandeling kneuzingen en snijwonden aan haar armen en benen over. Ook raakte haar fiets beschadigd.

De politie heeft inmiddels bij de 17-jarige verdachte, eveneens afkomstig uit Middelburg, een verklaring afgenomen, maar vraagt getuigen zich toch te melden. Dit kan via 0900-8844. Anoniem kan dit via telefoonnummer 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (24-11-2014 om 14:39)
Wat een vreemde meid zeg!
Cynneke (24-11-2014 om 14:15)
Dat zal toch niet zomaar onverwachts gekomen zijn? Ze kennen elkaar toch wel of ze moeten al eerder wat gehad hebben....
Cookie-instellingen beheren