Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Zwaargewonde bij ongeluk Nisse

Toegevoegd: 15-12-2014, 13.13 uur - Update: 15-12-2014, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - Bij een verkeersongeluk op de Rondepolderdijk in Nisse is maandagmiddag een 63-jarige man uit Ovezande ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur. De 63-jarige man uit Ovezande liep aan de rechterzijde in de berm richting Ovezande. In diezelfde richting reden enkele auto's, waarvan de voorste snelheid minderde omdat er enkele tegenliggers aan kwamen rijden. De volgende auto, bestuurd door een 47-jarige man uit Kortgene, remde ook af, maar raakte in de slip en kwam in de berm terecht. Hierbij schepte hij de voetganger. De 63-jarige man was vermoedelijk de bestuurder van een pickup truck die kerstbomen aan het laden was op een aanhanger langs de weg.

Het slachtoffer is ernstig gewond aan zijn hoofd met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Later is hij naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisanne (16-12-2014 om 18:18)
Bastiaan; deze man was een kerstboom aan het inladen. En met het slachtoffer gaat het slecht! Ti's te hopen dat ie er nog levend vanaf brengt.
loes (16-12-2014 om 00:18)
ik zie het zo vaak komen ze met een harde snelheid aan, en of rijden je hard roekeloos voorbij, niks geen rekening met je medemens houden, en sommige kijken niet voor zich, ik hoop dat deze men goed uitkomt en wens hem veel beterschap.
wim (15-12-2014 om 18:30)
Je ziet maar weer vermoedelijk door hard te moeten remmen en daar na gevolg dat de man lopende geschept werd zon ongeluk is heel triest voor beide laten we hopen dat de man genezen mag worden dat geld voor beiden
Bastiaan (15-12-2014 om 17:22)
Het is heel erg dat dit is gebeurd,het is te hopen voor het slachtoffer dat die het overleefd,en er geen blijvend letsel aan over houdt. Is dit niet het juiste moment,om er wandelaars op te attenderen,dat ze beter met het gezicht in de richting van het voor hun aankomende verkeer gaan wandelen? Zodat men veiliger kan wandelen,in plaats van met het verkeer in de rug,opdat men het niet ziet aankomen.
Cookie-instellingen beheren