Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bijna 300 kilo cocaïne aangetroffen

Toegevoegd: 07-01-2015, 13.39 uur
De aangetroffen partij cocaïne.
De aangetroffen partij cocaïne.
© Foto: Ministerie van Financiën
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een douanecontrole bij een bedrijf in de haven van Vlissingen heeft de Douane gisteravond 280 kilo verdovende middelen aangetroffen. Dat meldt het ministerie van Financiën.

De drugs waren verborgen in een lading bananen. 
Na onderzoek is gebleken dat het 280 kilo cocaïne met een straatwaarde van ongeveer 14 miljoen euro betrof.

De cocaïne was afkomstig uit Colombia en is afgelopen nacht direct vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (8-1-2015 om 10:15)
@ importzeeuw dat is niet zo gemakkelijk een organisatie met meerdere gezichten + concurrerende organisatie een speld in een hooi berg en daarbij moet ik zeggen is dit misschien maar 5% van wat ze vinden dat dagelijks door de haven heen gaat, wat ik nooit begrijp is waarom documenteren ze het niet dat ze het spul verbranden/vernietigen? 280 kilo, in tussen tijd is er 20 kilo verdwenen of was het meer dan 280 kilo? je weet het niet dus je vraagt het je af afgelopen jaren zijn er vaak politiemensen en marine ontslagen omdat ze in beslag genomen drugs uit het bewijskamer meenamen en doorverkochten. Maar ja is maar een theorie.
AD. (7-1-2015 om 22:28)
Nou importzeeuw ik zal je even helpen en je vertellen dat zeeland een grote spil is in de wereld van de drugs en dat het gene wat ze onderscheppen maar een fractie is van wat er hier word ingevoerd. Dat er per toeval een drijvend pakket word gevonden is een druppel op de gloeiende plaat en wat er in containers binnenkomt in zeeland wil je niet weten
importzeeuw (7-1-2015 om 16:01)
Ik snap daar geen barst van. Pas geleden vonden ze die rotzooi in de Westerschelde. Er zit hier dus een lijntje voor de smokkelaars. Waarom wordt die troep niet gevolgd, het is toch het spoor naar de criminelen! Die bende moet toch gewoon opgerold worden!
Cookie-instellingen beheren