Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Vrachtwagen gekanteld A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 12-01-2015, 11.19 uur - Update: 12-01-2015, 19.52 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 is maandagmorgen nabij de op- en afrit Heinkenszand een vrachtwagen gekanteld. De truck zou geladen zijn met uien.

Het ongeluk gebeurde rond 11.10 uur toen de vrachtauto bij Heinkenszand de snelweg opdraaide om richting Goes te rijden. Omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling werden ook drie brandweervoertuigen opgeroepen. Rond 11.25 uur was het slachtoffer uit het voertuig. De gewonde wordt momenteel behandeld door de ambulancedienst.

De weg is ter plaatse afgesloten tussen Heinkenszand en Goes. Het verkeer komende uit de richting van Vlissingen wordt bij Heinkenszand de snelweg afgestuurd. Er is een omleiding ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (13-1-2015 om 10:56)
@zucht meneer van Houte durf er rustig een paar ton meer in te laden. Zijn genoeg chaffeur die dat weten. En de politie ook dus hou op met dat stomme gelul. Dat iedereen weet dat het een rot bocht is en wat betreft prof blijf dan ook voortaan rechts rijden. En niet in haalen zo dat ik bij 130 km vol in me remmen moet. Om dat prof net 3km harder kan en er voorbij moet. Rij zelf bijna 40000 km per jaar en als ik soms zie wat voor een stunt truckers ik tegen kom. Over bah gesproken.
Zucht (12-1-2015 om 22:26)
Bel meneer van Houte op en vraag naar de oorzaak.Het was een technisch mankement die alleen professionals op de weg snappen en niet de zenuwachtende paniekzaaiers.Mensen,hou toch is op met oordelen over hard rijden door die bocht!!!!!!Iedere ZEEUWSE chauffeur (professionals) weet hoe gevaarlijk die bocht is en hoelang het duurt voor zo'n machine snelheid heeft.Kijk naar jullie zelf en vlieg niet met een lage snelheid de baan op terwijl het achterop komend verkeer met 130km/u komt aandenderren en vrachtwachens met 40ton vracht!!!! alle zeilen moet bijzetten om ongelukken te voorkomen.Wij zijn de professionals,niet jullie met 40000km per jaar of minder,bah bah bah!!!!!
Ikke (12-1-2015 om 21:44)
Mensen niet oordeel als jullie niet weten wat er is gebeurd!! Tis alweer gauw chauffeurs dit en dat bla bla bla... Door al die chauffeurs hebben jullie je eten! Gelukkig zijn er geen zwaargewonde of dode! Das t aller belangrijkste!!
wim (12-1-2015 om 19:55)
onderschat de hoogte van zon vracht auto niet en dan vol geladen door de bocht misschien toch wel een beetje te veel snelheid en dan kan zo iets gebeuren.
Hans (12-1-2015 om 19:36)
Je zou er spontaan van gaan huilen en dan niet door de uien, maar omdat het zo moeilijk schijnt te zijn om een vrachtwagen fatsoenlijk door een bocht te sturen.
t is wat (12-1-2015 om 16:18)
Mogen we komen rapen? ;-) Gelukkig dat de chauffeur niet ernstig gewond is. Beterschap!
Cookie-instellingen beheren