Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandje in koeienschuur Hulst

Toegevoegd: 28-01-2015, 21.53 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De brandweer is woensdagavond uitgerukt na een melding van een brand in een koeienschuur aan de Riet- en Wulfsdijkweg in Hulst, vlakbij Absdale.

De brand in de schuur werd rond 21.30 uur ontdekt. Vanwege de aanwezigheid van circa 350 koeien en de slechte waterwinningsmogelijkheden ter plekke werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een watertankwagen werden ter plaatse gestuurd.

Toen de eerste blusploeg arriveerde bleek de brand al te zijn geblust. Wel werden volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland nog metingen gedaan. Geen van de dieren is gewond geraakt. Ook was er geen sprake van persoonlijk letsel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ww (29-1-2015 om 06:52)
gelukkig voor de koeien dat het voor de beesten goed afgelopen is want 350 koeien onderbrengen ergens anders zal niet makkelijk zijn geweest