Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Caravan uitgebrand op camping in Groede

Toegevoegd: 05-04-2024, 22.27 uur - Update: 06-04-2024, 00.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

GROEDE - De brandweer is vrijdagavond ingezet voor een uitslaande brand op een camping in Groede. De brandweer schaalde op naar een middelbrand maar kon niet voorkomen dat de caravan volledig in vlammen opging.


De brandweer werd omstreeks 21.55 uur met spoed opgeroepen nadat was gemeld dat een buitenbrand woedde bij de Zwartegatsedijk. Al vrij snel bleek dat er brand woedde op de nabij gelegen camping aan de Zeeweg. De brandweer schaald op naar middelbrand en kwam met twee blusvoertuigen en een waterwagen ter plaatse om de brand te bestrijden.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) laat weten dat enkele gasflessen in veiligheid konden worden gebracht. Deze zijn door de brandweer gekoeld. Nader onderzoek in de omgeving wees uit dat één naastgelegen chalet weliswaar brandschade had, maar dat overslag was voorkomen. De brandweer kon de inzet rond 23.35 uur afronden.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren