Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeehonden doodgereden Brouwersdam

Toegevoegd: 01-02-2015, 09.40 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Op de Brouwersdam (N57) zijn vannacht twee zeehonden doodgereden. Dat meldt de Eerste Hulp Bij Zeezoogdieren (EHBZ) Zuid-West.

De EHBZ kreeg rond 02.15 uur de melding binnen dat er ter plekke een verkeersongeval had plaatsgevonden waarbij volwassen zeehonden betrokken waren. Ter plekke bleken twee dieren reeds te zijn overleden. Een derde zeehond werd levend gespot in het naastgelegen Grevelingenmeer.

De kadavers zijn door de wegbeheerder opgeruimd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (1-2-2015 om 11:05)
Weer lekker voorbarig zo'n reactie beste Peter, waar staat dat de auto oid er niet meer was?
Bram (1-2-2015 om 10:54)
Natuur is prima, gecreƫerde natuur niet dat is niet in balans. maar er is ook een wet van de natuur en natuurlijke selectie jammer voor de zeehonden en jammer voor de auto
Nina (1-2-2015 om 10:45)
Hoe kan je die nou niet gezien hebben, ik bedoel ze zijn niet zo klein als bijv een egel he en dan 3. /
bs (1-2-2015 om 09:50)
Er staat toch ook dat er een ongeval was, dus hebben diegene gebeld dat ze zeehonden hebben aangereden. er staat niet bij dat diegene verder is gereden..
Peter (1-2-2015 om 09:45)
Ach wat zonde. Wilden waarschijnlijk gewoon de weg oversteken. Maar als automobilist moet je dat toch wel gemerkt hebben lijkt me? Zeehonden zijn toch best grote beesten en als je er dan twee aanrijd...
Cookie-instellingen beheren