Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe protestactie politie dit keer op A58

Toegevoegd: 21-03-2015, 19.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat dinsdag opnieuw actie voeren voor een betere cao. Die zal deze keer plaatsvinden op de A58.

Vanuit Breda wordt dinsdag om 10.00 uur gestart met de actie. Politieauto's gaan vanaf daar de snelweg op en komen dan met een snelheid van 60 kilometer per uur naar Goes gereden. Steeds meer politieauto's zullen aansluiten. Als de stoet vanuit Goes weer terug gaat richting Breda zullen steeds meer actievoerders afslaan en zo zal de colonne weer geleidelijk verdwijnen.

Er worden door de politiebonden maatregelen genomen zodat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt. Zo zullen motoragenten de colonne begeleiden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (22-3-2015 om 18:16)
Als je als normale weggebruiker 60km per uur over de snelweg rijdt, wordt je aangehouden en krijg je gewoon een bekeuring. Tja, de politie staat boven de wet?????? Walgelijk!!
Vlissinger0118 (22-3-2015 om 13:01)
Kansloos die lui van de politie! Ik ben het inderdaad eens met Dhr. Gommers! De prioriteiten zijn zo verkeerd de laatste jaren..
Henk (22-3-2015 om 12:51)
Ja iedereen heeft het recht van staken. Maar deze mensen bekleden een publieke functie waarbij ze een voorbeeld functie hebben. Staken kan op verschillende en andere manieren. Deze manier kan onwenselijke en gevaarlijke situaties opleveren. Fijn voorbeeld geef je dan als agent, te weten de nationale politie!
A.F.F.H.Gommers (22-3-2015 om 10:40)
De politie hoeft geen langzaamaan actie voeren want ja ziet ze normaal ook niet op straat, en als ze langs komen zitten ze in de auto en als er word aangegeven dat er word gedeald dan komen ze niet.
Condor (22-3-2015 om 10:14)
Piet, niet iedereen behalve de politie. Diegenen die een publieke functie hebben, waar mensen van afhankelijk zijn, die zouden niet moeten mogen staken.
Kees (22-3-2015 om 09:26)
Ik heb kennissen die bij de politie werken, maar zij werken dag en nacht voor een schamel loontje.Van mij mogen ze... Oh ja, en als je je eigen aan de regels houdt, heb je nooit geen last van de politie. Dus niet zeuren!
Cookie-instellingen beheren